(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Králík z Martiniku
Potřebné ingredience
1 králík,máslo,olej,2 větší cibule,4 stroužky česneku,velký rajský protlak,2 lžíce kečupu,1 lžíce rumu(být nemusí),12 lžic bílého vína,sůl,pepř,voda.
Postup přípravy
Králíka vykostíme a nakrájíme na menší kousky.Rozpustíme v tlakovém hrnci máslo s olejem a zprudka na něm maso opečeme.Přidáme nakrájenou cibuli,česnek,odtáhneme z ohně,zalijeme rumem.Přidáme protlak,kečup,víno,sůl,pepř,vodu asi tak,aby to zakrylo maso,promícháme,vrátíme na plotnu a zhruba hodinu zlehka dusíme doměkka.Přílohu si můžeme dát jakoukoliv kdo má rád.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé